ProFruit Machinery tuottaa korkealaatuisia siiderinvalmistuslaitteita erilaisille hedelmille ja marjoille. Käsittelykoneemme takaavat turvalliset, vakaat ja kustannustehokkaat siiderituotteet, jotka takaavat luonnollisten aromien ja ominaisuuksien säilymisen.
Prosessi alkaa tuotteiden tehokkaalla purkamisella laatikoista Bin Tipper UNLOADER 800 -laitteella. Tämän jälkeen lajittelukuljettimella tuotteet lajitellaan ja kuivataan huolellisesti, jolloin varmistetaan, että vain hienoimmat tuotteet etenevät eteenpäin.
Koska siiderin maku riippuu monista tekijöistä, puhtaus on yksi niistä. Kun tuotteet on pesty ja puhdistettu hellävaraisesti hedelmien ja vihannesten pesukoneella AQUA 3000, ne käsitellään asianmukaisen jauhinkoneen kautta. Tuotteet voidaan käsitellä joko hedelmien ja vihannesten pesukoneessa Elevator-mylly MAXIMILL 1000 tai hedelmien ja vihannesten pesukoneessa Elevator-mylly MAXIMILL 3000, riippuen siitä, millaista kapasiteettia tarvitset. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää virtaviivaista prosessia varten Fruit Bubble Washer Elevator Mill AQUAMILL -hedelmä- ja vihannespesuria, jossa yhdistyvät tehokkaasti sekä pesu- että jauhatusvaiheet.
Jauhatuksen jälkeen on aika mehun puristamiseen hihnapuristimillamme POWERPRESS. Nämä koneet ovat erinomaisia hedelmämassan puristamisessa ja mehun tehokkaassa erottamisessa. Hihnapuristimia on saatavana kapasiteettina 400, 800, 1200, 1500 ja 3000 kg/h, ja ne vastaavat erilaisiin tuotantotarpeisiin.
Jäljelle jäänyt mäski kuljetetaan saumattomasti puristetun mäsin ruuvikuljettimella. Tämä tehokas ratkaisu minimoi jätteet ja maksimoi tehokkuuden.
Mehunpoiston jälkeen siideri siirretään erityisesti suunniteltuihin 2 erityyppisiin säiliöihimme: VC-säiliöt, joissa on kelluva kansi, tai painekäymissäiliöt, joissa käyminen tapahtuu. Kaikissa säiliöissä on lisävarusteena jäähdytysvaippa, joka takaa tuotteen tasaisen lämpötilan prosessin aikana. Nämä säiliöt tarjoavat ihanteellisen ympäristön käymiselle, jolloin mehun sisältämät sokerit muuntuvat hiivan avulla alkoholiksi.
Kun käymisprosessi on saatu päätökseen ja siideri on saavuttanut halutun makuprofiilin, se on valmis suodatettavaksi. Plate-suodattimemme suodattavat siiderin täydellisesti siiderin haluttuun kirkkaustasoon.
Siiderin valmistusprosessin viimeinen vaihe on täyttö. Tarjoamme siiderin täyttämiseen manuaalisen pullon täyttölaitteen GRAVITY, jonka käyminen on päättynyt pullon sisällä täyttöprosessin jälkeen. Tai voit käyttää Counter Pressure -täyttölaitetta siiderin täyttämiseen sen jälkeen, kun koko käyminen on suoritettu säiliössä. Pullon täyttämisen jälkeen pullot menee korkkiin Crown Capperilla tai Screw Capperilla. Viimeinen vaihe prosessissa on etikettiasemat, jotka päättävät siiderin valmistuksen toimitukseen valmiiksi.